СПЕШНО! Това е дядо Антон Маринов, на 68 години! Видяхме го в

...
СПЕШНО! Това е дядо Антон Маринов, на 68 години! Видяхме го в
Коментари Харесай

Моделка намери мъж в безпомощно състояние, закара го в болница, а сега издирва близките му-Снимка

„ СПЕШНО! Това е дядо Антон Маринов, на 68 години! Видяхме го в квартално кафе в Студентски град в много окаяно положение – с голяма рана на крайници до кокъл! Вероятно диабетна рана! “, това написа в акаунта си във Facebook моделката Кристин Каменова, пише glasnews.bg

Скандалната Кристин Каменова, която се прочу с банковия заем за силиконов бюст, написа още, че мъжът е прекарал тежък инсулт през 2018 година.

Кристин и приятелят й са закарали мъжа до „ Пирогов “, където медици са го настанили в клиниката по гнойно-септична хирургия.

Моделката отбелязва, че през днешния ден Антон Маринов е бил опериран и за момента положението му е положително.

„ Бяхме през днешния ден при него в болничното заведение, само че към момента не е ясно дали инфекцията е овладяна! Има опция да му отрежат крайници! “, написа Кристин.

Каменова прибавя, че финансовите средства за лекуването на мъжа са поети напълно от нея.

„ Но това не е задоволително! Оказа се, че индивидът няма дом! “, написа тя.

Моделката се е заела със задачата да открие околните на Антон.

„ Не съумяваме да открием и околните му, защото той е с евентуална склероза и приказва несвързано. Знаем единствено, че има щерка, която живее в Казанлък и двама внуци в Германия! Това е всичко! След като го изпишат ще се наложи да се върне отново на улицата. Молим за неведнъж шерване, с цел да доближи до хора, които ще го познаят! “, прибавя още Кристин.

Кристин Каменова прикани хората, които имат информация за мъжа, да се свържат с нея. Тя разгласява и снимки от болничното заведение:

Потребители на Facebook поздравиха Кристин и приятеля й за положителното дело. Хората приканват обществените служби да се намесят в проблема.

„ Вие с Иван сте… нямам думи! Поклон до земя за грижите, които полагате за животинки и хора. Чудя се някои обществени служби не могат ли да се намесят? Защото и заслон да се откри за индивида, той с тази склероза отново ще се озове в проблематична позиция… Освен, в случай че някой няма да се грижи за него, несъмнено “, разяснява Александър Георгиев.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР